Herkes iyileşmek istiyor, herkes zenginlik istiyor, herkes ruh eşini bulmak, herkes mutlu olmak istiyor. Bunların hepsi hayatınızda olabilir ama öncesinde kendinizi bulun. Kendinizle sağlıklı bir iletişiminiz olduğu an bunların hepsi hayatınızda olacak ya da hepsinin zaten halihazırda hayatınızda olduğunu idrak edeceksiniz.

Düşüncenin gücünün ne kadar önemli olduğunu biliyoruz artık peki ama ben olumlu düşünmeme rağmen neden düşündüklerimi gerçekliğe dönüştüremiyorum?

Seanslarımda özellikle bilinçaltı çalışmalarını kullandığımdan beri, farkettiğim şu; danışanlarıma ne istediklerini hedeflerini sorduğumda algıladıkları şey o kadar soyut kalıyor ki… Örneğin sigara bırakma üzerine çalıştığımız bir danışanım diyor ki “Ben iyileşmek istiyorum.” ama onun bilinçaltı için bu cümle bir anlam ifade etmiyor çünkü iyileşme kavramı çok “soyut” kalıyor. Bilinçaltı şu şekilde çalışıyor. “Ben sağlıklı/temiz akciğerlerim olsun istiyorum” “Ben rahatlıkla koşmak, merdiven inip çıkmak istiyorum” gibi somut mesajları algılıyor.

Bir diğer husus ise DÜRÜSTLÜK. Günlük hayatta pek çoğumuz yaşadığımız olayları algılarken ve anlatırken EGO’nun haklı çıkma isteğinden dolayı, farkında olmadan SİLME ve ÇARPITMAlar yaparız. İşte tam da burada gerçeklik algısı yön değiştirir ve hastalıkların en büyük sebeplerinden biri budur.

Günümüzde çoğu insan gerek bilinçli gerek bilinçsiz şekilde yalan söylüyor. Yalan dediğim ne biliyor musunuz?Dildekiyle kalptekinin aynı olmaması. Yani bilinçaltı zihin ile bilinçli zihin aynı düşünmüyor. Söylediğim, düşündüğüm ve yaptıklarımın arasında bir çelişki söz konusu oluyor. İşte bu çelişkileri farketme ve değiştirme noktasında bilinçaltı seans ve eğitimleri harika birer araç.

Başka bir husus ise sizin kendi sorununuzun bir çözümü olduğuna bunun mümkünlüğüne inanmanız gerek.

Son olarak diyeceğim şu ki; iyileşmek, mutlu olmak, ruh eşinizi bulmak, iyi para kazanmak, kaliteli bir hayat yaşamak için önce kendinize dürüst olmaya (yeri geldiğinde “başaramadım, kendime güvenmiyorum, terkedildim, aldatıldım, kendimi yetersiz ve değersiz hissediyorum, çaresizim diyebilin) sonra inanmaya ve tüm bunlar için sorumluluk alıp harekete geçmeye niyet edin.

Sevgiyle, şifayla…