6 yaşındaki çocuğun 'imam nikahıyla evlendirilmesi' skandalında yeni bir gelişme yaşandı. Dava kapsamında tutuklanan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel'in ifadeleri ortaya çıktı.

Mahkemede Yusuf Ziya Gümüşel'in, 'Yakalama kararını kabul etmiyorum. Mahkemeye dışarıdan müdahale üzerine verilen kararın uygunsuz bir iş olduğuna itikat ediyorum. Önce tutuklama kararı verilmedi. Daha sonra tutuklama kararı verilmesinin sebebini anlayamadım. Ben rabbimden korkarım ölünce ona hesap vereceğim. Siz de hesap vereceksiniz. Sizlerin verdiği kararı bozacak Allah vardır' dediği öğrenildi.

Kadir İstekli'nin ise, 'Mahkemenizin duruşma tarihi ilk olarak mayısa verildi. Sonra ocak ayına alındı. Bu karardan 2 gün sonra hakkımda yakalama kararı çıkarılması üzerine gidip kendim teslim oldum' diye konuştuğu kaydedildi.

İnsan şu ifadeleri görünce hayrete düşüyor. Allah’tan bu kadar korksaydınız eğer bunlar zaten yaşanmazdı. Dini kullanarak hala bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Çünkü Türk milletinin en hassas noktalarından birinin din olduğunu biliyorlar. Bu zamana kadar da öyle olmadı mı? Kendinden olmayanları dinsizlikle suçlamadılar mı? Aynı siyasi görüşü paylaşmıyorlar diye terörist yaftasını yapıştırmadılar mı? Millet uzaya çıkıyor biz hala bunları konuşuyoruz…

Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler…

Artık buna bile inancım kalmadı.

Sonumuz hayrola…