Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti grubu olarak Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte ilk grup toplantısına AK Parti Çameli İlçe Başkanlığı'nda AK Parti Çameli İlçe Başkanı Cengiz YIlmaz ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Genç'in katılımları ile gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen grup toplantısı sonrasında Çameli Belediye Meclisi'nin 2024 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Birleşim 1. Oturumu Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’nın Başkanlığında gerçekleştirdi. Yeni Dönemin İlk toplantısı olan Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda Saygı Duruşu'nda bulunuldu ve İstiklal Marşı'mız okundu. Yoklama ve açılış gerçekleştirildikten sonra gelen yazılar gündeme alınarak Belediye Meclisimiz tarafından değerlendirildi.

Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından faaliyet rapor sunuldu. Faaliyet Raporu sunulurken Meclis 1. Başkan Vekili İdris Öz Belediye Meclisine Başkanlık etti.

2024 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Birleşim 1. Oturumda; 15 madde oylanırken, 2 maddede komisyona havale edildi.

Pamukkale Belediyesi Yörük Türkmen Festivali’nde Pamukkale Belediyesi Yörük Türkmen Festivali’nde


 

Editör: Haber Merkezi