Tekkeköy yolu çöplere teslim oldu Tekkeköy yolu çöplere teslim oldu

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının birinci birleşimi, Bülent Nuri Çavuşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce, Büyükşehir Belediye Başkanı Çavuşoğlu, evde bakım hizmetleri ve Kur'an kursu kapatılma iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çavuşoğlu, evde bakım hizmetlerinin Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesine alınması konusunda çalışma başlattıklarını belirterek, "30 Eylül tarihine kadar bir firma ile çalışıyoruz. Yeni dönemde bu ihaleyi güncellemedik. Kendi personelimiz vasıtasıyla bu hizmeti vereceğiz. Tabii ki bu hizmet sürecinde bazı sorunlu yerler vardı, onları da çözüyoruz. " dedi.

Çavuşoğlu, bir siyasi parti tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesinin dini değerlere zarar verdiği iddialarının ortaya atıldığını belirterek, "Hiç bizimle alakası olmayan, ağzımızdan çıkmayan sözlerle toplumu kamplaştırma çabası güdülüyor. Şunu bilmenizi isterim ki, bu şehri yönetirken insanların yaşam tarzları ve inançları bizi ilgilendirmez. Ancak bir paylaşım yapılırken toplumun değerlerine ve hassasiyetlerine dikkat edilmelidir. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kur'an kursu kapattığı iddiaları ve bu konuda bana atfedilen sözler tamamen asılsızdır." dedi.


 

Editör: Haber Merkezi