31 Mart seçimleri öncesinde başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun en önemli vaadi olan suda indirim sözü, büyükşehir belediye meclisinin Mayıs ayı oturumunda da gündeme alınmadı. Meclis Salı günü toplanacak. Toplantının gündemi kamuoyuna açıklandı. 41 maddelik gündemde su indirimi konusu yer almadı fakat sosyal yardımlara ilişkin önemli gündemler görüşülecek.

Denizli’deki bilboardlar ve otobüs duraklarındaki reklam panolarının işletmesini yürüten Kültür Sanayi ve Ticaret şirketinin unvan değişikliği yarınki gündemde görüşülecek. Şirketin hizmet alanı içine turizm ve jeopark hizmetlerinin de eklenmesi planlanıyor. Diğer yandan ilan, reklam ve tanıtım faaliyetlerini sınırlayan yönetmeliğin de değiştirilmesi konusu görüşülecek.

Büyükşehir belediyesinin sosyal yardımları da yarınki meclis gündeminde görüşülecek. Sosyal Yardım Yönetmeliği’nin yenilenmesi konusu gündemde ilk sıralarda yer alacak. Yapılan ayni ve nakdi yardımları, Horoz Kart bünyesinde tek çatı altında nakdi yardım olarak yeniden düzenlemek isteyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun Horoz Kart projesi de mecliste gündeme gelecek. Çavuşoğlu bankalarla protokol imzalaması amacıyla yetki talep edecek. Emekliler ve doğum yapanlara verilecek nakdi yardım konusu da yarınki toplantıda görüşülecek. Seçim öncesinde tek maaş ile geçinen emeklilere yardım sözü verilmişti. Bu konuda Plan Bütçe Komisyonu ve Hukuk Komisyonu’nun hazırladığı raporlar üzerine söz alınacak.

Motorcular Buldan’da buluştu Motorcular Buldan’da buluştu


 

Editör: Haber Merkezi