28 ülkeden ilimize gelen yaklaşık 350’ye yakın motorcu, Buldan İlçesinde bir araya geldi. Buldan Belediyesi organizasyonuyla ilçeye gelen motorcuları ise Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak karşıladı. İlçeye gelen motorcular ilk olarak kendileri için BELKÜM’de hazırlanan Buldan simitlerinin tadına baktı. 
Burada bir konuşma yapan Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, birçok ülkeden ilimize gelen motorcuları Buldan İlçesi’nde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Bugün burada tarihi Buldan evlerini ve Buldan’nın doğal güzelliklerini göreceksiniz. Buldan’da sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. 
Uluslararasi Goldwing Derneği Başkanı Senan Kerçin’de Buldan’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı motorcuları ülkemizin doğal ve kültürel güzelliklerini tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugünde Buldan İlçesi’ndeyiz” dedi.
CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’da kendisin de bir motor tutkusunun olduğunu ama buradaki motorları gördükten sonra kendisinin bu durumun sadece tutkuda kaldığını gördüğünü söyleyerek, motorları çok beğendiğini belirtti. 

Tatık'tan heyecanlandıran paylaşım Tatık'tan heyecanlandıran paylaşım


Konuşmaların ardından Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak Uluslararasi Goldwing Derneği Başkanı Senan Kerçin’e teşekkür plaketi takdim etti. Tören ardından 28 ülkeden gelen 350’ye yakın motorcu Buldan’ı gezdi ve yetkililerden Buldan hakkında bilgi aldı. 

Editör: Haber Merkezi