Buldanlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı Buldanlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı

Denizli sanayicisi yeni pazarlar ve müşteriler için fuarlara katılmaya devam ediyor. Yeni bir fuar organizasyonuyla üyelerinin yanında olan Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS), 7-11 Ekim tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek Fashion Home İzmir Ev Tekstili Fuarına hazırlanıyor. Yapılacak fuar öncesi üyeleriyle bir araya gelen Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği, yapılacak olan fuar hakkında bilgiler aktardı.

Fashion Home İzmir Ev Tekstili Fuarı hakkında bilgi veren DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya, fuarların Denizli ekonomisi ve sanayicisi için önemli olduğuna vurgu yaptı.

DETGİS olarak fuara katılan firmalara yüzde 10 oranında bir indirimde sunduklarını belirten Başkaya; “Bu fuarda sabit stantlarımız olacak ve ürünlerimizin ön plana çıkacağı bir fuar gerçekleşecek. DETGİS olarak fuara katılan üyelerimize yüzde 10 oranında bir indirim desteğimiz olacak. Önemli heyetlerin geleceği fuarımızda alım konusunda da dönemli bağlantılar kurulacak. Tüm firmalarımızı bu önemli fuara katılmalarını bekliyorum” dedi.


 

Editör: Haber Merkezi