Genç mucitlerin hayallerini gerçeğe taşımalarının hikayesi dinleyen Rektör Kutluhan, Denizli’nin ve ülkemizin geleceğine sahip çıkan çocuklar ile gurur duyduğunu ve PAÜ olarak genç mucitlerimizi desteklemeye devam edeceğini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan TEKNOFEST Adana’da Pamukkale Üniversitesi’nin standını da ziyaret ederek, Pamukkale Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. İsmail Ovalı’dan yarışmalara katılan projeler ve yarışmalar hakkında bilgi aldı.

Teknofest Akdeniz kapsamında Adana’da düzenlenen Denizlili takımlarımızın kazandığı ödüller şu şekilde yer aldı: ‘İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Sosyal İnovasyon İlk ve Orta Öğretim Kategorisi Türkiye Birincisi’ ve ‘En İyi Sunum’ ödüllerinin sahibi Merkezefendi Bilim ve Sanat Merkezi LAODIKEIA Takımı oldu; ‘TEKNOFEST 2024 Robolig Yarışması Orta Öğretim Kategorisi Türkiye Birincisi’ ve ‘En İyi Takım Ruhu’ ödüllerinin sahibi Beyağaç Atatürk Ortaokulu PROFESÖR Takımı, ‘TEKNOFEST 2024 Robolig Yarışması Lise Kategorisi Türkiye İkincisi’ Lütfi Ege Anadolu Lisesi LEALTEK Takımı, ‘Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması İlk ve Orta Öğretim Kategorisi Türkiye İkincisi’ ve ‘En İyi Sunum’ ödüllerinin sahibi Merkezefendi Bilim ve Sanat Merkezi Merkezefendi BİLSEM Minikler Takımı, ‘Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması İlk ve Orta Öğretim Kategorisi Türkiye Üçüncüsü’ Merkezefendi Bilim ve Sanat Merkezi Pamukkale Travertenleri Takımı ödüllerin sahibi oldu.

PAÜ’nün TEKNOFEST 2024 Adana Standı Geleceğimizin Mühendislerini Ağırladı

Geleceğin mucitleri TEKNOFEST Kuşağı, teknoloji ve TEKNOFEST sevdalısı gençlerimiz ile PAÜ standında buluştu. Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, TEKNOFEST Adana’da PAÜ standında ülkemizin geleceği çocuklarımız ile model roket yaparak eğlencelerine ortak oldu.

PAÜ ile Atatürk Üniversitesi Rektörleri TEKNOFEST Adana’da Bir Araya Geldi

Merkezefendi Belediyesi’nde kurs kayıtları başladı Merkezefendi Belediyesi’nde kurs kayıtları başladı

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. İsmail Ovalı ve T3 Vakfı Denizli İl Temsilcisi Emre Verim, TEKNOFEST Adana’da Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu ve beraberindekiler ile bir araya gelerek her iki üniversitede geliştirilen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca görüşmede Rektör Kutluhan, Atatürk Üniversitesi’ne kısa bir süre önce Rektör olarak atanan Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.


 

Editör: Haber Merkezi