Her yıl düzenlediği toplantılarla kendi aralarında birikimlerini ve iyi uygulama örneklerini paylaşan; eğitim öğretim, bilimsel araştırma ve toplumsal katkı konusunda iş birliği çabalarını sürdüren ADIM Üniversiteleri, bu yıl Rektörler ve 2. İdari Grup Toplantısını Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirecek.

Merkezefendi Belediyesi genç seslerini arıyor Merkezefendi Belediyesi genç seslerini arıyor

17-18 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek toplantı programının ilk gününde Pamukkale Travertenleri ile Hierapolis Antik Kenti’ne gezi düzenlenecek. Toplantıların ikinci gününde ise PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde; ADIM Üniversiteleri üyesi 18 üniversitenin rektörleri, genel sekreterleri, kütüphane ve dokümantasyon daire başkanları, bilgi işlem daire başkanları, personel daire başkanları, öğrenci işleri daire başkanları, hukuk müşavirlikleri, basın yayın ve halkla ilişkiler müşavirlikleri/idari birimi, kalite koordinatörlükleri ve iş sağlığı ve güvenliği koordinatörlükleri grup toplantılarında bir araya gelecek. Ayrıca, Rektörler ve 2. İdari Grup Toplantısının açılış programında Üniversite Rektörleri adına Filistinli PAÜ Öğrencisi tarafından Filistin’de devam eden katliamlara dur demek için bir bildiri de okunacak.

Temel amacı; eğitim-öğretim, Ar-Ge, yönetim, teknik, sosyal, kültürel alanda üniversiteler arası iş birliğini geliştirmek ve ortak girişimlerde bulunmak olan ADIM Üniversiteleri; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Uşak Üniversitesi ve Yalova Üniversitesi’nden oluşuyor.

Editör: Haber Merkezi