PAÜ’de mezuniyet heyecanı başladı PAÜ’de mezuniyet heyecanı başladı

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Teknokent Genel Müdürü, Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Teknofest Antalya’da finalist olarak yarışan NCT-Centaur Takımının Danışmanı Prof. Dr. İsmail Ovalı ve ekibini ziyaret ederek yarışmalarda başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve beraberindekiler, finalist olarak yarışmada bulunan; PAÜ’lü takımlar; VisionaryHealth ve RASFEM Robotik takımlarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ederek heyecanlarını paylaştı. Denizli’den gelen genç mucitlerimizi de ziyaret eden Rektörümüz onlarla bir araya gelerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alarak hayallerini dinledi.

Rektör Kutluhan: “Yarışmalara katılan Denizlili takımlarımıza destek olmak için buradayız”

TEKNOFEST Akdeniz yarışlarında yarışacak tüm Denizli takımlarının stantlarını ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “Bugün Antalya’da TEKNOFEST takımlarının final yarışlarındayız. Bildiğiniz üzere Denizli’mizin TEKNOFEST’e Pamukkale Üniversitesi başta olmak üzere ilkokul, ortaokul, lise düzeyinde çok yoğun bir ilgisi var. Yarışmalara katılan takımlarımızı burada ziyaret ederek onlara destek olmak için buradayız. Her bir takımımızı ziyaret ettik. Her bir takımımız çok heyecanlı ve çok güzel projeleri var. Benim kanaatime göre önemli ödülleri alacağımızı düşünüyorum. Biz PAÜ olarak TEKNOFEST’in paydaş üniversitelerinden biriyiz. Her yıl yapılan bu TEKNOFEST yarışlarında yarış zamanlarında olduğu gibi ödül törenlerinde de katılıyoruz. Ben, Denizli’den katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”


 

Editör: Haber Merkezi