Denizli’de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Devletin içine sızan hain Fetö terör örgütünün darbe girişiminin Türkiye’de yaşanan diğer darbelerden farklı olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Güngör, açıklamasında “15 Temmuz’da hedef sadece meşru hükümet değildi. Türkiye’yi her alanda bir üst lige çıkarma hedefiyle çalışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte Cumhurbaşkanı’nı , Devletini,Bayrağını,Ezanını, Vatanını sahiplenen aziz Türk Milleti’ydi. O yüzdendir ki direnen vatandaşlarımızın üzerine kurşun yağdırıldı. O yüzdendir ki savaş uçakları, helikopterlerden bombalar atıldı. Ama başaramadılar. Milletin iradesi, alçak vatan hainlerinin iradesine galip geldi” ifadelerini kullandı.

Aziz milletimiz canını hiçe saydı

Hain kalkışmaya karşı yurdun dört bir yanında sokaklara, meydanlara inen aziz Türk Milletinin desteğiyle darbe girişimine karşı konulduğuna dikkat çeken İl Başkanı Güngör, ‘bir ihanet yapılanması” olan FETÖ, son olarak işi 15 Temmuz 2016 Cuma günü ülkemizi fiilen işgal etmeye, meclisimizi bombalamaya, halkımıza kurşun sıkmaya kadar götürdü. Mazlum milletlerin duası, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yüreklerinde iman, ellerinde bayraktan başka bir şey olmayan, 7’den 70’e milletimizin tüm unsurlarının cansiperane gayretleriyle ülkemiz hainlere teslim edilmemiştir. Ömer Halisdemir’e, Pof.Dr. İlhan Varank’tan Demet Sezen’e gözlerini kırpmadan, bir an bile düşünmeden kurşunlara göğüslerini gerip şehit olan 251 yiğit insanı ve yaralanan gazilerimizi ayrıca anmak gerekiyor. 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere bu toprakları bize “vatan” kılmak için hayatını kaybeden tüm Çanakkale, Sarıkamış, Kurtuluş Savaşı şehitlerimiz ve ahirete göçmüş gazilerimiz için dualar edeceğiz. 15 Temmuz’un karanlık gecesinin aydınlık kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mücadele devam ediyor

Devletin tüm kademelerinde FETÖ’ye karşı yürütülen mücadelenin tavizsiz bir şekilde devam ettiğini dile getiren İl Başkanı Güngör, “Devletimiz kararlı şekilde tüm terör örgütlerini yok etmek için 7/24 can siparene çalışmaktadır..

Tavas Belediyesi 7 bin hayvan işletmesinde larvasit ilaçlaması yaptı Tavas Belediyesi 7 bin hayvan işletmesinde larvasit ilaçlaması yaptı

15 Temmuz gecesi dimdik durarak Milletimizin emanetini canı pahasına koruyan Liderlik yapan Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere , MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye , fetö teröristlerine karşı canıyla kanıyla mücadele eden Tüm Emniyet Teşkilatımızda görev yapan emniyet mensuplarımıza , Silahlı kuvvetlerimizdeki tüm askerlerimize ve aziz milletimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum ” ifadelerini kullandı..

Güngör ayrıca ‘’Bugün Saat 20:30 da 15 Temmuz Delikliçınar Şehidler Meydanında tüm Denizlili hemşerilerimi bundan 8 yıl önce olduğu gibi meydanda buluşmaya davet ediyorum ‘’

dedi..

Editör: Haber Merkezi