Babadağ Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Babafest, başladı. Festivalin ilk gününde Belediye Başkanı Murat Kumral, İlçe Kaymakamı Fahrünnisa Şükran İlter ile birlikte kadın girişimcilerden oluşan stantları ziyaret etti. Babafest’e CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, AK Parti önceki dönem Milletvekili Mehmet Yüksel, Babadağlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Doğan Değirmenci, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Karakurt, CHP İlçe Başkanı Mehmet Altınöz ile vatandaşlar katıldı.

İlk günün akşamında ise Tuğba Ger ve Zeynep Casalini sahne aldı. Festivale katılanlar, muhteşem sahne performansları ve birbirinden güzel şarkılarıyla, türküleriyle keyifli dakikalar yaşadı. Festival kapsamında Babadağ’da sahne alan TRT ses sanatçısı Tuğba Ger, katılımcılara türkü dolu anlar yaşattı.

Babadağ Belediye Başkanı Kumral’dan Denizlili tekstilcilere anlamlı destek Babadağ Belediye Başkanı Kumral’dan Denizlili tekstilcilere anlamlı destek

Tuba Ger ile birlikte sahneye çıkan ve mikrofonu eline alan Belediye Başkanı Murat Kumral, türkü söyledi. Başkan Kumral, ‘Osman’ımın Mendili Saman Sarısı’ adlı anonim türküyü seslendirdi.

Bu yıl 6. Babafest’in dolu dolu geçeceğini belirten Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, tüm Denizli halkını Babafest’te davet etti.

Editör: Haber Merkezi