Güncel

Tatık'tan heyecanlandıran paylaşım

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Nikfer Mahallesi'ni ziyaretinde, 2 bin 400 metre rakımlı Denizli Kayak Merkezi'nin bulunduğu Bozdağ'a çıkarak; “Nikfer mahallemizde tekrar paraşüt uçuralım mı?” paylaşımı yaptı. Tatık'ın açıklaması, daha önce yamaç paraşütünün yapıldığı bölgede heyecanla karşılandı.

Denizli'nin Tavas ilçesi, yamaç paraşütü tutkunları için yeniden cazibe merkezi olma yolunda. 2010'lu yılların başına kadar bir dönem yamaç paraşütü yarışlarına ev sahipliği yapan Bozdağ, Tavas'ın Nikfer Mahallesi'nde yamaç paraşütü şampiyonalarının düzenlendiği popüler bir bölgeydi. Nikfer'de yamaç paraşütü atlayışlarının yeniden yapılmasının sinyalleri Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık'tan geldi.

Tavas Belediye Başkanı Tatık, sosyal medya hesabından Tavas'ı heyecanlandıracak bir paylaşımda bulundu. Nikfer Mahallesi'ni ziyaretinde 2 bin 400 metre rakımlı Denizli Kayak Merkezi'nin bulunduğu Bozdağ'a çıkan Başkan Tatık, daha önce yamaç paraşütlerinin havalandığı yerden paylaştığı fotoğrafta, “Nikfer mahallemizde tekrar paraşüt uçuralım mı?” ifadelerine yer verdi.

Yamaç paraşütü şampiyonası ayak yarışlarına ev sahipliği yapan Nikfer Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Tatık'ın paylaşımı, ilçenin yamaç paraşütü tutkunları için yeniden cazibe merkezi olacağı şeklinde yorumlandı. Tatık'ın açıklaması büyük heyecana yol açarken, pek çok kişi bu paylaşımın altına "Tekrar uçuralım" yorumları yazarak, yamaç paraşütü organizasyonu beklediklerini kaydetti.