Ekonomi

Sözkesen “çıtayı üst seviyelere çıkartmak istiyoruz”

Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Denizlili sanayicileri stantlarında ziyaret eden DEGİAD Girişimcilik ve Teknoloji Komitesi Başkanı Kemal Sözkesen, DRT Tv mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu. Mayıs ayında DEGİAD’ın genel kurulunda başkan adayı olacağını da duyuran Sözkesen, DEGİAD’ın çıtasını daha üst seviyelere çıkartacaklarını söyledi.

Doğal taş sektörünün küresel buluşması Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, yoğun ilgi gördü. Denizli’den de çok sayıda firmanın katıldığı fuarda, firmaları önemli isimlerde yalnız bırakmadı. Denizlili firmaları fuarda yalnız bırakmayan DEGİAD Girişimcilik ve Teknoloji Komitesi Başkanı Kemal Sözkesen’de DRT Tv Mikrofonlarına fuarı değerlendirdi.

Diğer yandan Mayıs ayında yapılacak DEGİAD seçimlerinde başkanlık için aday olduğunu açıklayan DEGİAD Girişimcilik ve Teknoloji Komitesi Başkanı Kemal Sözkesen; “Mayıs ayında bir seçimimiz var ve bizlerde DEGİAD’ın bu güne kadar yaptığı önemli çalışmaları daha üst seviyelere taşımayı düşünüyoruz.” dedi.