Gazeteci Muhammet Korkmaz son yolculuğuna uğurlandı Gazeteci Muhammet Korkmaz son yolculuğuna uğurlandı

31 Mart seçimlerinden sonra göreve gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kendisinden önceki dönemde belediye tarafından kiralanan araçların amaçları dışında siyasiler tarafından kullanıldığını açıklamıştı. Belediye bünyesinde de her müdürün altına araç verildiğini kaydeden Çavuşoğlu fazla olan araçları Çınar Meydanı’nda sergiledikten sonra araç kiralama şirketine iade etmişti.

Büyükşehir belediyesinin geçtiğimiz günlerde araç kiralama ihalesi açması tartışmalara neden olmuş, Çavuşoğlu’nun araçları kent meydanında sergilediği hatırlatılmış ve şov yapmakla suçlanmıştı. Çavuşoğlu bugünkü Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında gündem dışı bu konuya değindi.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ün açıklamalarını işaret eden Çavuşoğlu, “Dün vermiş olduğumuz karardan dolayı, bugün yerimizde değişikliğimiz yoktur. Gönderdiğimiz hiçbir aracı, yeniden kiralamıyoruz. Bir algı oyunu oynamak istersek, bunun için hep beraber bir çok malzeme bulabiliriz” ifadelerini kullandı.

Belediye tarafından kiralanan bazı araçların siyasi amaçlarla kullanıldığını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu plaka vermesine rağmen aracı kullanan siyasetçilerin isimlerini paylaşmadı.


 

Editör: Haber Merkezi