Güncel

Pamukkale Belediyesi’nin borcu açıklandı

Pamukkale Belediye Meclisi Mayıs ayın birinci birleşimi Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur başkanlığında yapıldı. Toplantıda Başkan Ertemur, Pamukkale Belediyesi’nin borcunun 816 milyon TL olduğunu açıkladı.

Pamukkale Belediye Meclisi Mayıs ayın birinci birleşimi Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur başkanlığında yapıldı. Toplam 10 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında dikkat çeken konu AK Parti’den CHP’ye geçen Pamukkale Belediyesi’nin borçları oldu.

Toplantıda 34 milyonluk borçlanma yetkisinin verilmesiyle ilgili gündem maddesinde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale Belediyesi’nin borcunun 816 milyon TL olduğunu ve bu borçların uzun vadede ödeneceğini söyledi. Ertemur borçlanma yetkisi ile ilgilide konuşarak, borçlanmayı şuan için kullanmayacaklarını, acil bir durum veya sıkıntı yaşandığında kullanabilmek için yetki istediğini belirtti.

Pamukkale Belediye Meclisi Mayıs ayın birinci birleşimin sonunda Çiftçi Malları Koruma seçimleri için meclis üyeleri oy kullandı.