OFF-ROAD HEYECANI KONSERLERLE YAŞANACAK

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, bu yıl 5. kez düzenlenecek Off-Road Şenliği’nin Babadağ’ın tanıtımı için büyük katkı sağlayacağını, hem Off-Road tutkunlarını hem de müzikseverleri ağırlayacak olmalarının heyecanını yaşadıklarını söyledi. 4-5-6 Ekim tarihlerinde düzenleyeceğimiz 6. BABAFEST ve 5. Off-Road gösterisine tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz diyen Başkan Kumral, festivalin ilk günü olan 4 Ekim Cuma, Zeynep Casalini ve Tuğba Ger konserleri ile başlayacak. 5 Ekim Cumartesi, Uğur Işılak ve Grup Dar Sokak sahne alarak birbirinden güzel eserlerini bizlerle paylaşacak. 6 Ekim Pazar günü ise Off-Road gösterisi, söyleşiler ve kitap imza günü etkinlikleri olacak." açıklamasında bulundu.

Başkan Tatık; “Daha güzel bir Tavas için çalışmaya devam ediyoruz” Başkan Tatık; “Daha güzel bir Tavas için çalışmaya devam ediyoruz”

YÖRESEL LEZZETLER VE SERGİLER BU BULUŞMADA

3 gün sürecek BABAFEST boyunca ziyaretçilere yöresel ürün stantları ve minyatür dokuma tezgahları sergisi gibi kültürel etkinlikler de sunulacak. Ayrıca çocuklar için oyun parkları da kurulacak.


 

Editör: Haber Merkezi