Güncel

MHP İl Başkanı Yılmaz’dan tepki

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Kale ilçesinde Belediye Meclisinin aldığı kararla Dr. Devlet Bahçeli Stadyumu’nun isminin Emmoğlu Kemal Candan olarak değiştirilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Denizli’nin Kale İlçesi’nde 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den CHP’ye geçen Kale Belediyesinde ilk iş stadyumun isminin değiştirilmesi oldu. 2 dönem önce Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla tarafından ilçe stadyumuna verilen MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ismi, yine aynı Başkan Hayla tarafından değiştirilerek Emmoğlu Kemal Candan oldu.

Alınan meclis kararıyla ilgili olarak açıklama yapan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, alınan karara tepki göstererek şunları söyledi: “Kale ilçemizde sayın genel başkanımızın isminin verildiği stada dair isim değişikliği gerçekleştirilmiştir. Bu şu anki ismi veren belediye başkanı tarafından gerçekleştirilmiştir. Onu sorgulamak ya da merak etme gereğini hissetmiyorum. Ancak her kim ki sayın genel başkanımın ismini kaldırma haddini kendinde bulmuş, çapını ve çevresini değerlendirsin. Netice olarak herkes bilsin ki; Aziz ve Asil Milletimizin gönlünde yer etmiş Bilge Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli’yi hiç kimse sorgulayamaz”.