Yolcu yolunda gerek!

Yolcu yolunda gerek!

Yukatel Denizlispor’da ilk yolcu belli oldu. Bu sezon takımda 4’üncü yılını geçiren Kerem Can Akyüz’e takım bulması istendi ve kadro dışı bırakıldı.

Ligde üst üste aldığı 2 galibiyetle kendine gelen Yukatel Denizlispor’da sol bek Kerem Can Akyüz, takımdan gönderildi. Oyuncunun kulübe ihtar çektiği iddia edildi. Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan ve takımla ilişiği kesilen 30 yaşındaki oyuncunun 1. Lig geri dönmesi bekleniyor. Kerem Can, yeşil-siyahlı takım forması altında 90 maça çıktı ve 2 gol, 3 asistle oynadı.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Yukatel Denizlispor’da Kerem Can’ın ayrılığıyla ilgili resmi hesaptan yaptığı açıklamada; “ Kulübümüz profesyonel futbolcularından Kerem Can Akyüz ile yapılan karşılıklı görüşme neticesinde kendisine izin verilmiştir. Bu izin, yapılan toplantıda takıma faydalı olamayacağını belirten futbolcumuzun talebi ve teknik heyetin raporu doğrultusunda verilmiştir. Bundan sonraki süreçte takımımız ile antrenmanlara ve müsabakalara katılamayacaktır” sözlerine yer verildi.

“BÖYLE AYRILMAYI HAK ETMEDİM!”

Kerem Can ise sosyal medyada hesabından, sitemkar ifadeler kullandı ve Denizlispor’a bundan sonraki süreçte başarılar diledi. 30 yaşındaki oyuncu, “Öncelikle 90 resmi maçta gücümün yettiğince, alın terimin son damlasına kadar mücadele ettiğim ve benim için çok farklı bir yerde olan Denizlispor kulübünden 29 Kasım 2019 tarihinde Mehmet Özdilek’in raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldım. Bu karar doğrultusunda devre arası transfer dönemine kadar hiçbir antrenman ve maça çıkmayacağım söylenerek diğer kulüplerle transfer görüşmesi yapabileceğim tarafıma bildirilmiştir. Yaptığım maddi ve manevi bütün fedakarlıkların ardından bu şekilde ayrılmayı hak ettiğimi asla düşünmüyorum. Bugüne kadar bana verdiği destekler için Denizlispor taraftarına ve personeline çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Denizlispor’a başarılar diliyorum” dedi.

KADRO DIŞI YOK, AYRILMAK İSTEDİ!

Denizlispor Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan ise, Kerem Can’ın kadro dışı bırakılmadığını aksine kendisinin forma giyebileceği bir takımda oynamak istediği için izin istediğini söyledi. Şanlıkan şu sözleri söyledi: Kerem Can Akyüz ile görüştük. Kendisi kadro dışı bırakılmadı. Forma şansı bulamayan bir kardeşimiz. Başka kulüplerle görüşmek istedi. Biz de kendisine yardımcı olmak istedik. Konu bundan ibaret. Başka bir takımda oynamak istiyor. Bize geçen sene emeği geçti. Sevdiğimiz bir kardeşimiz. İlk 11’de oynayacağı bir takımda oynamak istiyor.”

Denizli Gazetesi uygulamamızı ücretsiz indirip; gelişmelerden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir