Pamukkale Belediyesi Zabıta Ekipleri, yaklaşan yeni yıl öncesinde kuruyemişçi, restoran, kafe, market ve hediyelik eşya satış yerleri gibi işletmeleri denetledi. Belediye Başkanı Avni Örki, “Yapılan denetimler vatandaşlarımızın sağlıklı hizmet alması adına çok önemli” dedi.
2020 yılına sayılı günler kaldı. Pamukkale Belediyesi Zabıta Ekipleri, yeni yıl öncesi vatandaşların daha çok tercih ettikleri kuruyemişçi, restoran, kafe, market ve hediyelik eşya satış yerlerinde denetimlerini arttırdı. 2020 yılına girmeye günler kala, vatandaşların yoğun olarak alışveriş yaptığı bugünlerde Pamukkale’de işyerlerini sıkı denetime alan ekipler, satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığını, hijyen şartlarına uygunluğunu, üretim ve son kullanma tarihlerini ve faaliyet belgelerini kontrol etti.
“HER ŞEY VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN”
Vatandaşın sağlığını tehdit edecek üretime ve kaçak ürün satışına izin vermediklerini ifade eden Başkan Örki, “Halkımızın sağlığı bizim için önemli. Düzenli denetimlerimizi, yeni yıl gibi alışverişin arttığı bugünlerde daha da sıklaştırdık. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmaları gerekmektedir. Halkımız şikâyetleri ile ilgili olarak 444 9 220 numaralı telefondan belediyemize ulaşarak yapabilirler. Zabıta ekiplerimiz anında şikâyetleri değerlendirerek, gerekli işlemleri yapacaklardır. Tüm halkımıza güvenli ve huzurlu alışverişler diliyoruz” ifadelerini kullandı.