Modanın kalbi Denizli’de atacak

Modanın kalbi Denizli’de atacak

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) tarafından organize edilen ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ve BASİAD tarafından desteklenen ‘Denizli Fashion Week 2019’ (DFW), bugün başlıyor. Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Denizli Fashion Week 2019’un, Kreatif Direktörlüğünü Ünlü Moda Tasarımcısı Cihan Nacar üstleniyor. Her sene farklı bir tema ile hazırlanan Denizli Fashion Week 2019’un teması ise ‘Denge’ olarak belirlendi.

‘DENİZLİ FASHİON WEEK 2019’ İKİ GÜN BOYUNCA DRT DENİZLİ EKRANLARINDA

Denizlilileri ‘Denizli Fashion Week 2019’a” davet eden DETGİS Başkanı Mustafa Koltuksuz, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni bu etkinliğe açan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve kendilerine bu etkinliklerinde de destek veren DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu’na teşekkür etti. Etkinlikler DRT Denizli tarafından iki gün boyunca canlı (naklen) yayınlarla ekranlara taşınacak. 27 Kasıl Çarşamba günü saat; 14.30’da etkinliklerin açılış töreni ile başlayacak olan canlı yayın maratonu yine aynı gün saat; 17.00’deki BASİAD Defilesi ve saat 21.00’de Özel Cihan Nacar Gala Defilesi ile devam edecek. Denizli Fashion Week 2019’un ikinci günü olan 28 Kasım Perşembe günü ise; saat 15.30’da Ümit Temurçin ile Madalyonun Diğer Yüzü Fashion Talks Oturumu ve saat 18.00’de Türkiye’nin önde gelen hazır giyim ve konfeksiyon firmalarından Gamateks Defilesi yine DRT Denizli tarafından canlı (naklen) yayınlanacak.

DEFİLELER, NİHAT ZEYBEKCİ KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

Defileler, 27-28 Kasım’da Nihat Zeybekci Kongre Ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Toplam 11 farklı marka ve firmanın katılımıyla gerçekleşecek organizasyonda bul yıl ilk kez Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) ve DENİB yer alıyor. Denizli’den dünyanın birçok ülkesine ihracat gerçekleştiren firmalar, Denizli Fashion Week 2019 için hazırladıkları yeni koleksiyonlarını podyuma çıkarmamanın heyecanını yaşayacak. Ağırlıklı olarak ev ve plaj giyimi üreticisi firmaların, bu organizasyon ile farklı tasarımlara geçmesi ve Denizli’nin moda skalasının yukarılara taşınması için önemli olan Denizli Fashion Week 2019, her geçen yıl büyüyerek devam ediyor. Denizli Fashion Week 2019’un genel styling çalışmalarını Taylan Gül, DFW Koordinatörlüğünü de Ümit Temurçin üstleniyor. Denizli dokumaları ile sıkça karşılaşılacak koleksiyonlarda el işçilikleri, özel boyama ve baskı tekniklerinin modern yorumları podyumda olacak. Dünya’ya ihracat yapan Denizlili dev firmaların ticari koleksiyonlarının yanı sıra kreatif yanlarını sergilediği özel parçalar gün ışığına çıkacak.

CİHAN NACAR GALA DEFİLESİ, ÜNLÜ İSİMLERİ KONUK EDECEK

Kış koleksiyonunu tanıtacağı büyük bir gala defilesi hazırlığı gerçekleştiren Cihan Nacar; “El işçiliğinden oluşan, ışıltılı yeni yıl koleksiyonumu ilk defa görücüye sunacağım. Açılış ve kapanışını ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu ve eski Türkiye güzeli Emel Yıldırım’ın yapacağı bir show bizi bekliyor. İki gün boyunca defile sunumlarını Yeliz Doğramacılar Arman yapacak. Ayrıca Zeynep Mansur ve Hakan Mengüç de defilelerde performans sergileyecek isimler arasında yer alacak” dedi. Programın hazırlık aşamalarından da söz eden Nacar; “11 marka ile son iki aydır koleksiyonları üzerinde çalışıyoruz ve her birine özel mentorluk veriyorum. Aynı zamanda styling, saç, makyaj, müzik, defile show kurguları, pazarlama ve iletişim konuları gibi tüm branşlarda kendilerine destek oluyoruz” dedi.

2 FARKLI OTURUMLA ÜMİT TEMURÇİN İLE ‘MODA SÖYLEŞİSİ’

27-28 Kasım’da 2 farklı oturum ve konuklarla gerçekleşecek ‘Ümit Temurçin ile Madalyonun Diğer Yüzü’ adlı moda söyleşisine katılacak isimler; Moda Tasarımcısı Niyazi Erdoğan, Klass Magazin Kurucusu Muammer Kapucuoğlu, sosyal medyada başarılı projelere imza atan Aşkım İrem Aktulga ve Pınar Yaranır, Moda illüstratörü Mustafa Soydan ve Yves Rocher Türkiye Marka İletişim Müdürü Niran Hürel olacak. Defileler ve Moda Söyleşisi 27-28 Kasım günleri Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Denizli Gazetesi uygulamamızı ücretsiz indirip; gelişmelerden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir