Güncel

"İndirim mi yapıldı, bindirim mi?"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, BELTAŞ Tesislerinde içeceklere indirim müjdesi vererek vatandaşı sevindirirken, teleferik ücretlerine yaptığı yüzde 100 zamla tepki topladı. Vatandaşlar, sosyal medya hesaplarında "indirim mi yapıldı, bindirim mi?" sorusunu yöneltti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kafeteryalarda çay ve kahve fiyatlarında indirime gitmesinin ardından teleferik ücretlerine yüzde 100 zam yapması şaşkınlık yarattı. Edinilen bilgilere göre, teleferik ücretleri 25 liradan 50 liraya çıkarıldı. Yılbaşında 25 liraya çıkarılan teleferik ücretlerine yeniden yüzde 100 zam yapıldı. Her gün birçok kişinin ziyaret ettiği teleferik ücretlerinin 25 liradan 50 liraya yükseldiği öğrenildi. Konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Yeşilin tüm tonlarını bünyesinde barındıran 1500 metre rakımdaki Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, bungalov evler, çadır kamp alanı, restoran ve piknik alanı ile ziyaretçilere hizmet veriyor. Yöresel tatların da sunulduğu tesis, eşsiz doğa manzaralarıyla doğa tutkunları için ideal bir mekân sunuyor.