HALUK ABİ… (17.02.2023)

Haluk Levent ve Oğzuhan Uğur…

Depremin olduğu ilk günden itibaren ellerinden geleni yaptılar.

Kendilerine imrendim.

Uykusuz kaldılar günlerce.

Yorulmak nedir bilmediler.

Milyonlarca lira yardım parası, kıyafet, gıda topladılar.

Halkın da kısa sürede güvenini kazan AHBAP’a yardımlar çığ gibi büyüdü.

Tabi illaki bu durumdan da rahatsız olanlar çıkacaktı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Devleti bir kenara itip, "ahbap çavuş" ilişkileriyle yardım toplanmasının, yanlış olduğunu belirten Bahçeli, "Devletin yapamadığı, yatıştıramadığı ve yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır" dedi. MHP lideri, yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılmasının en sağlıklı ve en doğru yol olduğunu vurguladı.

Haluk Levent, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AHBAP'ı ve Babala TV'yi hedef göstermesinin ardından bir paylaşım yaptı. Levent, "Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum" dedi.

Levent paylaşımında, "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin hedef göstermesinin ardından paylaşım yapan Uğur, "Devletimizin yetkili kurumları ile koordineli çalışıyoruz. Ayrıca birçok MHP'li ve ülkücü arkadaşımız da bize büyük destek vermişlerdir. Sn. Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız. Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik" demişti.

Ben de bağışımı AHBAP’a yapmıştım. Bu durumdan da asla pişman değilim. Güvendiğim kurumların da başında geliyor. Bu zor günlerde birlik olmak zorundayız…

(17.02.2023)