DTO personeline işçi sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verildi DTO personeline işçi sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şoförsüz araç kiralama hizmet alımına ilişkin 6 Eylül'de düzenleyeceği ihale için belediyenin internet sitesinden duyuru yapılması üzerine AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ün tepkisine CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’dan cevap geldi.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum'un AK Parti Güngör'e yanıtı geçikmedi. CHP İl Başkanı Horzum, yaptığı açıklamada, "Sen konuyu anlamamışsın Yücel Bey, halkın cevabı da yeterli olmamış." dedi. Horzum, açıklamasında, "AK Parti'nin mağlup İl Başkanına anlaşılan muhalefetçilik oyna demişler. Sayın Yücel Güngor diyor ki; israf adı altında sergilediğimiz araçları yeniden kiralıyormuşuz. Sen ve senin gibiler yine konuyu anlamadılar. Dur ben sana ‘Sizin Bilal’e anlatır gibi açıklayayım." ifadelerini kullandı.

İsraf gerekçelerini madde madde sıralayan Horzum, şunları kaydetti: "1-Sizin döneminizde kiralanan araçlar sayısından önce belediyeye hizmet etmedikleri için israftı. 2-Sizin döneminizde kiralanan araçlar eski il başkanlarına, bakanın eşine, belediye ile alakası olmayan kişilere verildiği için israftı. 3-Sizin döneminizde kiralanan ve başkalarının kullandığı araçlara belediyeden şoför veriliyor, yakıtları karşılanıyordu. Bunun için israftı. 4-İsraf neydi biliyor musunuz Sayın Başkan? Milletvekilinin hizmetinde olan kişinin maaşını belediyenin ödemesiydi. ŞİMDİ!!! Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu yeni araçlar kiralıyorsa bil ki; Bu araçlar Denizli halkına hizmet etsin diyedir."

Editör: Haber Merkezi