31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör parti binasında toplantı düzenledi. İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kameraların karşısına geçen İl Başkanı Güngör, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun iddialarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

DTO’da ücretsiz eğitimler ile seminerler devam ediyor DTO’da ücretsiz eğitimler ile seminerler devam ediyor

Güngör, seçimlerin üzerinden 3 ay geçtiğini ve Çavuşoğlu’nun bahaneler üreterek 3 aydır hiçbir şey yaptığını söyleyen İl Başkanı Güngör, emeklilere verilecek olan ikramiyelerin durumlarını sordu ve seçimlerde verdiği ikramiye vaadi ile sonra alınan kararın farklı olduğunu belirtti. Güngör kaç kişiye ne kadar ikramiye verildiğinin de açıklanması gerektiğini söyledi.

Çavuşoğlu’nun her toplantıda belediye ile ilgili gündeme getirdiği iddialara da cevap veren İl Başkanı Yücel Güngör, “İddian varsa mahkeme orada. Her toplantıda farklı konuların getiriyor. İddian varsa ispatlamak zorundasın. Kahvede konuşur gibi konuşmak iftiradan başka bir şey değildir. Çıkarsın elinde belgenle bilgiyle mahkemeye verirsin. Ahkam kesmezsin” dedi.

Alkol kararını da eleştiren Güngör, AK parti olarak kimsenin ne yediğine ne de içtiğine karışmadıklarını, ama seçim vaatlerinde olmayan ve hemen seçimin ardından belediyenin 3 işletmesi için alkol kararı alınması yanlış olduğunu ifade ederek, alkolün teşvik edilmesi konusunun tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.


 

Editör: Haber Merkezi