Denizli’den gittikleri Hatay’da deprem nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenazeleri, şehre getirilerek son yolculuklarına uğurlanıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından şehirlerdeki arama ve kurtarma yoğun olarak devam ediyor. Her geçen gün artan ölü sayısıyla birlikte memleketlere acı haberler gidiyor. Denizli’den Hatay’a ailelerinin yanına gezmeye giden Murat Sayhan ve Ayten Sayhan çifti gittiği günün gecesinde; Saadettin Köylü ve Ismahan […]
Denizli’den gittikleri Hatay’da deprem nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenazeleri, şehre getirilerek son yolculuklarına uğurlanıyor.
DENİZLİ’DEN GİTTİKLERİ HATAY’DA DEPREM NEDENİYLE HAYATINI KAYBEDENLERİN CENAZELERİ, ŞEHRE GETİRİLEREK SON YOLCULUKLARINA UĞURLANIYOR. (SAĞ ÜST KÖYLÜ SAADETTİN KÖYLÜ VE ISMAHAN KÖYLÜ ÇİFTİ, SAĞ ALT BÜŞRA BALSEVER, SOL ALT MURAT SAYHAN VE AYTEN SAYHAN ÇİFTİ, SOL ÜST EMRE ALKAN)
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından şehirlerdeki arama ve kurtarma yoğun olarak devam ediyor. Her geçen gün artan ölü sayısıyla birlikte memleketlere acı haberler gidiyor. Denizli’den Hatay’a ailelerinin yanına gezmeye giden Murat Sayhan ve Ayten Sayhan çifti gittiği günün gecesinde; Saadettin Köylü ve Ismahan Köylü çifti de yine Hatay’da enkazın altında kalarak hayatını kaybetti. Çiftlerin cansız bedenleri Denizli’de toprağa verilirken, Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinden Selman Enes Cansız Adana’da, Emre Alkan Hatay’da, Büşra Balsever’de memleketi Hatay’da ailesiyle birlikte hayatını kaybetti.
Başsağlığı mesajı yayımlayan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Çameli Meslek Yüksek Okulumuzun ilk mezunlarından ve bir dönem Çameli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı yapan Büşra Balsever’in, memleketi Hatay’da deprem esnasında göçük altında kalarak, ailesi ile birlikte hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye ve ailesine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.
Denizli Gazetesi uygulamamızı ücretsiz indirip; gelişmelerden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.
Eğitime özel önem veren Pamukkale Belediyesi, bu yarıyıl tatilinde de geçen yıl olduğu gibi “Sömestir Etkinlikleri” düzenliyor. Çocukları bu sömestir tatilinde dopdolu ve eğlenceli 2 hafta bekliyor. Çocuklar bu süre.
MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili konuştu. Başkan Yılmaz seçimlere de değindi, “Cumhur İttifakı olarak Denizli kentinde başarılı olacağız” dedi. MHP Denizli.