Aynes’in yeni ismi açıklandı
Yaklaşık 6 yıl önce kayyum atanan Aynes Gıda, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 667 milyon lira bedelle satışa çıkarıldı. Yaklaşık bin işçinin çalıştığı ve her gün yaklaşık 20 bin.
Dünyada akaryakıt fiyatları oynaklık göstermeye devam ediyor. Ard arda gelen zamlar araç sahiplerini bıktırdı. Ara ara gelen indirimler biraz rahatlatırken bir kötü haber daha geldi. Benzine zam mı geliyor?
Uluslararası akaryakıt fiyatları sürekli değişkenlik gösterirken araç sahipleri de gelen zamlardan artık yoruldu. Petrol ve dövizdeki dalgalanmalar, TL değer kaybı pompa fiyatlarına da yansıyor ve sık sık zam geliyor.
Pazartesi gece yarısından sonra gelecek zam haberlerine göre benzin fiyatında 71 kuruş artış bekleniliyor. Araç sahiplerini üzecek artışla benzinin litre fiyatının 21 TL’yi aşacağı söyleniyor.