Başkan Şen'den havalimanı açıklaması Başkan Şen'den havalimanı açıklaması

Ulusal bir araştırma şirketi tarafından, Meclis Çalışmaları, Bölgesel Çalışmalar ve Halkla İletişimleri ilgili Ege Bölgesi’nin Milletvekilleri arasında araştırma yaptı. Araştırmada Denizli Milletvekili Şahin Tin ikinci sırada yer aldı. İlk sırayı Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun aldı. Meclis Çalışmaları, Bölgesel Çalışmalar ve Halkla İletişimler konularında gerçekleşen ankette, 3 dönemdir AK Parti’den Milletvekili seçilen Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili görevini yürüten Şahin Tin ikinci sırada yer aldı.

Denizli’nin 7 Milletvekili ile temsil edildiği Ankara’da, Ege Bölgesi’nde en başarılı Milletvekili anketinde 2 sırada yer alan Şahin Tin, yüzde 25 oranını yakaladı. İlk sırada yer alan Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun ise 27,5 oranına ulaştı.

Denizli sanayisinin gelişmesi için Ankara’da yoğun mesai harcayan Milletvekili Şahin Tin, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Gıda Organize Sanayi Bölgesi, Acıpayam Organize Sanayi Bölgesi, Çivril Organize Sanayi Bölgesi, Bozkurt’ta, Denizli 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için yoğun çalışma yürütüyor. 26., 27. ve 28. Dönem Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin, kent genelinde vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen vekillerin başında geliyor.

Kaynak: Haber Merkezi