Güncel

Denizlispor’a verilen otoparklar geri alındı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçmiş dönemde gayri resmi olarak Denizlispor’a verilen 5 otoparkı geri aldı. Otoparklar, Belediye şirketi olan BELTAŞ’a devredilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Mayıs ayı toplantılarının ikinci oturumunu gerçekleştirdi. Toplantıda, Denizli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Osman Zolan döneminde Denizlispor’a verilen otoparklar geri alındı. Bu önemli gündem maddesi görüşülürken, Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu meclis üyelerini detaylı bir şekilde bilgilendirdi.

Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, konuşmasına çarpıcı ifadelerle başladı: “Otoparklar Denizlispor'un uhdesindeymiş, Büyükşehir Belediyesine geri getirdik. Herkes merak ediyor bunun için resmi bir şey mi yaptık diye, yok arkadaşlar” dedi. Çavuşoğlu, 5 otoparkın BELTAŞ’a devredileceğini ve daha sonra yeniden bir çalışma yapacaklarını söyledi.

Çavuşoğlu’nun konuşmasının ardından, Denizlispor’dan geri alınan Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki 5 otoparkın BELTAŞ’a kiralanması oy birliğiyle kabul edildi.