Son 16’ya kalan tüm takımlar belli oldu
Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası'nda son16'ya kalan takımlar belirlendi. Son 16'ya, A grubundan Hollanda ve Senegal, B grubundan İngiltere ve ABD, C grubundan Arjantin ve Polonya, D grubundan.
TFF 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor, deprem nedeniyle verilen arayı iki hazırlık maçıyla tamamladı. Cumartesi günü Kuşadasıspor hazırlık maçının iptal olmasının ardından yeşil-siyahlı ekip, ligin 24.haftasında oynayacağı Sakaryaspor maçı için hazırlıklara başladı.
Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle verilen arayı hazırlık maçlarıyla değerlendiren Altaş Denizlispor’un son hazırlık maçı iptal oldu. Altaş Denizlispor Kulübü tarafından yapılan açıklama ile bugün oynanacak olan Kuşadasıspor hazırlık maçının iptal edildiği duyuruldu. Açıklamada, takımın bugünden itibaren ligin 24. haftasında oynayacağı Sakaryaspor maçına hazırlanacağı belirtildi.
5 Mart Pazar günü oynayacağı maç için bugün hazırlıklarına start verecek olan Altaş Denizlispor, günü çift idman ile tamamlanacak. Ligde oynadıkları son 2 maçtan 4 puan çıkardıklarını ifade eden Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, “Alt sıralardan bir an önce kurtulmamız için bu çıkışı sürdürmek zorundayız. Özellikle iç saha maçlarında taraftarlarımızın desteği bize güç veriyor. Sakaryaspor maçında da taraftarlarımızı yine yanımızda görmek ve onlara galibiyet sevinci yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.