Güncel

DEGİAD’ın yeni başkanı Kemal Sözkesen oldu

Denizli Genç İş İnsanları Derneği 32. Genel kurulunu dernek binasında gerçekleştirdi. Tek adayın bulunduğu seçimlerde DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, görevini seçimlerde aday olan Denizlili genç iş insanı Kemal Sözkesen’e bıraktı. Aday olan ve üyelerin desteğini alarak DEGİAD’ın Başkanı seçilen Kemal Sözkesen, DRT Tv mikrofonlarına projelerini anlattı.

Son yıllarda yaptığı çalışmalar ile hem kent ekonomisine hem de iş dünyasına önemli katkılan sağlayan Denizli Genç İş İnsanları Derneği, 32. Genel kurulunu dernek binasında gerçekleştirdi. Dernek binasındaki genel kurula Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, DEGİAD üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Mevcut Başkan Hakan Urhan’ın aday olmadığı seçimlerde ilk olarak derneğin faaliyetlerini anlatan tanıtım filmi izlendi. Basına kapalı olarak yapılan seçimlerde daha sonra derneğin gelir gider bilançoları, faaliyet raporları oylandı.

Genel kurulda daha sonra seçime geçildi ve eski yönetimde yer alan ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiren Denizlili Genç İş İnsanı Kemal Sözkesen, DEGİAD başkanı seçildi.

DEGİAD’ın yeni Başkanı Kemal Sözkesen, yeni dönemde yapacakları çalışmaları ve projelerini DRT Tv mikrofonlarına anlattı.