DEGİAD iş dünyası ve Denizli sanayisi için önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan seçim ile Denizli Genç İş İnsanı Derneği Başkanı seçilen İş İnsanı Kemal Sözkesen, çalışmalarına hızlı başladı. Son olarak Denizli merkezli Polyverse firması ile iş birliği yaparak DGT (DEGİAD Token) ve NFT'leri hayata geçiren DEGİAD, bu yenilikçi teknolojiyi benimseyen ilk STK olarak, dijital etkileşim ve ödüller alanında yeni bir dönem başlattı.

Pamukkale belediyesi personelinden örnek davranış Pamukkale belediyesi personelinden örnek davranış

DGT (DEGİAD Token) ve NFT çalışmasının anlaşması ise DEGİAD’ta düzenlenen tören ile yapıldı. Yapılan imza törenine Denizli merkezli Polyverse firması ortakları Civan Sözkesen, Çağlayan Ceylan, Remzi Binar ve DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sözkesen katıldı.

Atılan imzaların ardından açıklamalarda bulunan DEGİAD Başkanı Kemal Sözkesen, DEGİAD olarak yenilikçi projelere ve çalışmalara imza atmaya devam ettiklerini belirterek; “ Yaptığımız anlaşma ile artın DEGİAD’ın DGT (DEGİAD Token) ve NFT'leri olacak. Bunları finansal amaçlı kullanmayacağız. Bu çalışmamız ile Türkiye’de ilk defa bir STK’nin dijital parası olmuş oluyor. Bu paralarımız etkinliklere katılan üyelerimize hediye olarak verilecek ve etkin olarak hesaplarına yüklenecek. Düzenli olarak birikim yapan ve DEGİAD Tokeni fazla olan üyelerimize özel aktiviteler ve indirim imkanları sunacak” dedi.


 

Editör: Haber Merkezi