Güncel

Beltaş’ın 3 tesisi içkili olacak

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısı ilk birleşiminde Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun verdiği önerge ikinci birleşimde oy çokluğu ile kabul edildi. Komisyon kararı üzerine yapılan hararetli konuşmaların ardından yapılan oylamada Beyaz Kafe, Butik Kafe ve Değirmen Kafe "içkili yer bölgesi" oldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin mayıs ayı ikinci birleşimi, Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Emeklilere ve yeni doğum yapanlara Sosyal Yardım Değerlendirme Kurulu tarafından yardım yapılması uygun görülen vatandaşların ödemelerinin Denizli Büyükşehir Belediyesi Horoz Kart ile yapılacağı belirtilerek, bu hususta banka ile protokol akdedilmesinde Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu'na yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Toplantıda, Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısı ilk birleşiminde Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun verdiği ‘Beltaş tarafından işletilen 5 tesisin içkili yer bölgesi olarak belirlenmesi yönündeki önerge’ye ilişkin Hukuk Komisyonunun raporu okundu. Önergeye ret gerekçesini dile getiren AK Partili Ali Değirmenci, karara karşı olduklarını belirtirken, Feride Kabadayılar da bir kadın ve anne olarak bu yerlerin içkili yer olmasının yanlış bulduğunu kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, önergesinin arkasında olduğunu belirtirken, hararetli konuşmaların ardından yapılan oylama sonucu komisyondan gelen "Mehmetçik Mahallesindeki Beyaz Kafe ve bahçesi, Yenişehir Mahallesi Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesindeki Butik Kafe ve bahçesi ve Gerzele Mahallesindeki Değirmen Kafe ve bahçesi adreslerinin ‘içkili yer bölgesi’ olarak belirlenmesi kararı oy çokluğu ile kabul edildi.