Güncel

Başkan Yılmaz’dan 3 Mayıs Milliyetçiler Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Yılmaz; “Önümüzdeki hedef açıktır. Hedef; Bilge Lider Sayın Dr.Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, çağlar üzerinden atlayarak ilimde, teknikte ilerlemek, bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen büyük devlet olmaktır. 3 Mayıs Milliyetçiler Günü kutlu olsun” dedi.

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi;

“3 Mayıs 1944 yakın tarihimizde önemli bir yere sahiptir. Bir avuç Türk milliyetçisi diye ifade ettikleri şanlı Türk milliyetçilerinin Türk milletinin tarihi ve kültürel gerçekleriyle çelişen yabancı fikir cereyanlarına karşı milli varlığımızı ve değerlerimizi müdafaa için verdikleri onurlu mücadeleyi unutmuyoruz. 3 Mayıs tarihi bizlere göstermiştir ki en güçlü silah fikir en güçlü fikir Türk milliyetçiliğidir.

Türk milliyetçileri, yaşadıkları her devirde, bulundukları her zeminde, baskıya, zulme ve haksızlığa boyun eğmemişler, yozlaşma ve yabancılaşmaya teslim olmamışlardır. Bu açıdan her türlü saygı ve takdire layık olduklarını mücadele disiplinleriyle, ahlaki tutarlıklarıyla, istikrarlı ve iddialı hayatlarıyla da göstermişlerdir. Biliyoruz ki, Türk milliyetçiliği devletimizi kuran yüksek fikrin ve bağlanışın adıdır. Türk milliyetçileri dağılmanın ve parçalanmanın karşısındaki emniyet, gerilemenin ve küçülmenin önündeki bariyer olarak hep bir adım önde olmuş, hep bir umut adası olarak var olagelmiştir.

Önümüzdeki hedef açıktır. Hedef; Bilge Lider Sayın Dr.Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, çağlar üzerinden atlayarak ilimde, teknikte ilerlemek, bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen büyük devlet olmaktır. Bunu yapacak inanca ve güce sahibiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu hareketin öncüleri olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Hüseyin Nihal Atsız olmak üzere, Necdet Sancar, Zeki Velidi Togan, Hasan Ferit Cansever, İsmet Tümtürk, Hikmet Tanyu, Fethi Tevetoğlu, Mustafa Hakkı Akansel başta olmak üzere 3 Mayıs 1944’ün muhterem isimlerini, Türk milliyetçiliğinin simgeleşmiş yüzlerini, aynı zamanda aziz şehitlerimizi rahmetle, tazimle anıyorum. 3 Mayıs Milliyetçiler Günü kutlu olsun.”