Güncel

Babafest Ve Off-Road Heyecanı Babadağ’da Yaşanacak

6.BABAFEST ve OFF-ROAD gösterileri 4-5-6 Ekim tarihlerinde Babadağ’da gerçekleşecek. Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, "Babadağ'da Cuma günü başlayıp Pazar günü sona erecek olan BABAFEST ve OFF-ROAD gösterileri için hazırlıklarımız tamam tüm hemşehrilerimizi Babadağ’a davet ediyoruz" dedi.

BABAFEST kapsamında ilk gün olan 4 Ekim Cuma günü saat 20:00'da Tuğba Ger Konseri ardından 21:30'da Zeynep Casalini konseri gerçekleşecek. 5 Ekim Cumartesi günü ise saat 15.00’da başlayacak söyleşi ve kitap imza etkinliğinin devamında saat 20.00’da Grup Dar Sokak, saat 21:30’da Uğur Işılak sahne alacak. OFF-ROAD gösterileri ise 6 Ekim Pazar günü saat 12:30’da başlayacak. Babadağ’da festival boyunca çocuk oyun parkı ve alışveriş stantları da kurulacak.

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, "Babadağ'da Cuma günü başlayıp Pazar günü sona erecek olan BABAFEST ve OFF-ROAD gösterileri için hazırlıklarımız tamam geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirdiğimiz 25. Babadağ Keşkek Festivali ve toplu sünnet töreninde olduğu gibi binlerce vatandaşımızı Babadağ’a bekliyor ve davet ediyoruz" dedi.