Spor

Ali Yavuzçehre Vakfı’ndan Anlamlı Turnuva

Ali Yavuzçehre Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen tenis turnuvasının finali hem nefes kesti hem de anlamlı ödülleriyle dikkat çekti.

Denizli’de 1,5 yıl önce kurulan ve kısa sürüde adından söz ettiren Ali Yavuzçehre Vakfı, bu yıl ikincisini düzenlediği tenis turnuvası ile yine dikkatleri üzerine çekti. 10 farklı kentten 20 kategori de 155 sporcunun müracaat ettiği tenis turnuvası finali, hem anlamlı ödülleri hem de müsabakalarıyla nefes kesti.

Pamukkale Tenis Kulübünde düzenlenen finale katılım ise oldukça yoğun oldu. Tenis turnuvasında finale kalan sporcuların kıyasıya mücadelesi ise büyük ilgi gördü.

Tenis Turnuvası hakkında bilgi veren Ali Yavuzçehre Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Pınar Savaş Yavuzçehre, bu yıl turnuvaya ilgi ve alakanın fazla olduğunu belirterek, hem ödüllerin hem de diğer derneklere verilen destekler ile bu yılki turnuvanın farklı olduğunu söyledi.

Ali Yavuzçehre Vakfı Tenis Final Turnuvasında daha sonra turnuvada dereceye giren sporculara Merkezefendi Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim gören öğrenciler tarafından boyanan kupalar ve yine özel hazırlanan hediyeler takdim edildi.