Başkan Doğan muhtarlar ile bir araya geldi Başkan Doğan muhtarlar ile bir araya geldi

Çalışanların Hesaplarına Yatırıldı

Abalıoğlu Holding, promosyon anlaşmasını yüksek teklifler sunan bankalar arasında yapılan detaylı görüşmelerin ardından sonuçlandırdı. Promosyon tutarının, çalışanların hesaplarına Ekim 2024 itibarıyla yatırıldığı bildirildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışanlarına müjdeli haberi şu sözlerle iletti: “Her birinizin emeğine ve çabasına büyük değer veriyoruz. Abalıoğlu Holding ve bağlı kuruluşlarımızın elde ettiği tüm başarılarda en büyük katkının siz çalışanlarımıza ait olduğunu her fırsatta vurguluyoruz. Sizlerle birlikte çalışmaktan ve başarılarımızı birlikte katlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Memnuniyetle Karşılandı

Filidea Tekstil İnsan Kaynakları Müdürü Fahri Eryiğit, çalışanların memnuniyeti ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Temmuz ayında maaşlarda yaptığımız %20'lik iyileştirmeye ek olarak, düzenli sağladığımız sosyal yardımlar ve banka promosyonları çalışanlarımızın memnuniyetini önemli ölçüde artırdı. Mutlu çalışanlarla birlikte çalışmak, bizim için de büyük bir memnuniyet kaynağı oluyor.”

Çalışan Görüşleri

Abalıoğlu Holding’in kıdemli çalışanlarından Elvan Atgüden, promosyon süreciyle ilgili düşüncelerini şu şekilde paylaştı:

Promosyon sürecinde emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu tür desteklerin biz çalışanlar için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu düşünüyorum. Promosyonlar bizlere hem maddi anlamda katkı sağladı hem de şirketimizin bize verdiği değeri bir kez daha hissetmemize vesile oldu.”

Abalıoğlu Holding iştirak firması Hifyber’ın kıdemli çalışanı Hilmi Kaplan ise, “Promosyonlar sayesinde çalışma arkadaşlarımın motivasyonunda belirgin bir artış gözlemledim. Bu yaklaşımlar, iş verimliliğimizi artırmakla kalmıyor, aynı zamanda şirketimize olan bağlılığımızı da güçlendiriyor” dedi.

Abalıoğlu Holding iştirak firması Dentaş Kâğıt uzman kadrosu çalışanı Selin Koç ise, “Banka promosyonlarının dağıtılması benim ve çalışma arkadaşlarımın motivasyonunu önemli ölçüde artırdı. Bu tür desteklerin, şirketimizin çalışanlarına olan bağlılığını ve onlara sağladığı değeri göstermesi açısından son derece kıymetli olduğunu düşünüyorum. Başarılarımızın takdir edilmesi, ekip ruhumuzu pekiştirirken, iş performansımızı da olumlu yönde etkiliyor. Tüm yöneticilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Açıklamalar, Abalıoğlu Holding’in çalışan memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha ortaya koyarken, üst yönetimin şirketteki motivasyonu ve bağlılığı artırma hedefine de vurgu yapıyor.

Editör: Haber Merkezi